Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
ja.... vi vil gerne have sommer noget mere :)
SvarSletFlot ny header og layout på din side.
Tak Ulla, - synes der skulle ske lidt. :)
SletHva er de fine lange blomsteraks? hilsner
SvarSlethttp://www.kridtvejsplanter.dk/veronicastrum-virginicum-apollo-virginsk-aerenpris-p-3023.html?osCsid=nqlhvo6qkmfctar1nkmjmvn935
SletEller måske er det denne. Er lidt i tvivl http://www.kridtvejsplanter.dk/veronicastrum-virginicum-fascination-virginsk-aerenpris-p-6732.html
SletJeg er helt enig, selvom det har været den dejligste varme sommer i mange år, så bliv her dog lidt endnu:-)
SvarSletDet kunne være så dejligt at få lidt indian summer her i sensommeren.
Slet