Havens farver, former og strukturer

fern
Bregne
berberis


græsset blegner til brunt


Albert, min trofaste følgesvend.

Skovklematis, med hår :)

trædebregne på stenstien

Bregnerne er så kønne, og farverne det er da smukt.

Tobakspiben

Bregner hængt ´til pynt

Tobakspiben på trædebregne gulvet.Håber det bliver lidt mere tørvejr i denne uge. Er håbløst bagefter med løglægning.
Når kun lidt hver gang, så begynder det at regne igen.


Kommentarer

 1. Hej Eva.Dejligt indlæg om haven strukturer og former...............har faktisk også lige lavet et indlæg om det samme.
  Det er bare utroligt hvor mange former og farver vi har i vores haver.
  Sjov skovklematis du viser.
  Mangler kun at lægge de sidste to poser løg...................men har også travlt med at male og nyindrette indendørs.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Det er altid hyggeligt med lidt indesysler. Det har man jo ikke lyst til når man kan være ude. Skal også svinge malerkosten lidt i entreen. Den trænger, når man har børn der kommer på besøg og kaster med tasker og sko. :)
   Klematisen er meget sød, jeg sætter faktisk stor pris på den, selvom den sår sig - HELT VILDT. Den kommer inde fra naboen, men er nu så fin at den er svær ikke at holde af.
   God uge til dig Jette
   knus
   Eva

   Slet
 2. Hej Eva, igen skønne billeder, er faktisk "lidt" misundelig....når jeg tager billeder, kigger jeg på dem bagefter og tænker på dig :-), hvorfor bliver mine kun halvt så gode, når jeg nu har et ordentligt kamera. Jeg kan egentlig godt svare selv, når jeg tager billeder, så tror jeg at jeg tager de fedeste billeder, men det er kun lige indtil jeg ser dem på pc, såhhh la la la .....Men jeg hader manualer og teknik, jeg er en learn by doing menneske, det er bare ikke altid nok, men så er det godt at jeg kan NYDE dine billeder og så drømme om, at jeg måske kan stige et par procenter i kvaliteten på mine billeder med tiden, kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Margit. Tak skal du have for roserne. Jeg har også selv lært at tage billeder, men jeg tager også rigtigt mange. Er det sådan den tekniske kvalitet, du drømmer om at forbedre, er der kun en ting man kan gøre, lære kameraet at kende. Faktisk er der også gode tips på Youtube. Måske kan det inspirere til at kigge nærmere på de lidt kedelige tekniske fif, som jeg faktisk heller ikke er specielt vild med, men som man kan få utroligt mange Wow-og-nå-oplevelser med. Når det er sagt, synes jeg at du tager mange gode billeder, og jeg nyder virkeligt at kigge forbi hos dig. Du tager mange varme og stemningsfyldte billeder, - og jeg glæder mig altid til at kigge med.

   Slet
 3. Skønne, skønne efterårs-billeder :-) Jeg vil prøve at kigge på Youtube, som du foreslår herover. Jeg vil også gerne blive dygtig til at fotografere, men helst pr intuition, så jeg ikke behøver at beskæftige mig med noget kedeligt ;-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle