Endnu flere løg i jorden

I weekenden kom der lige 500 ekstra løg i jorden. Det er svært at stoppe når løgene er sat ned til under halv pris. Er jeg den eneste der lægger løg næsten til frosten går i jorden?

Jeg glæder mig til at se de grønne spirer stikke op ad jorden, og den positive have cyklus starter på ny.
Og i weekenden blev jeg fristet - og et impulskøb blev til 500 løg.

Shirley tulipan
Tak for alle de søde tilkendegivelser her på bloggen og på Facebook, om. min bog, som jeg håber at få en kontrakt på, - så jeg kan dele min store lidenskab med jer også på print. :) Jeg synes selv at Bloglandia er en dejlig hobby, men jeg nyder også at læse, og genlæse havebøger.

Havebøgerne i min reol, minder mig om at der er et forår og sommer på vej - når det rusker allermest og mørket har sænket sig over haven allerede, når man kommer hjem fra arbejde. Det er da fantastisk - at se og gense blomster, når man næsten har glemt hvor frugtbar og grøn haven er i foråret. Faktisk er det ren livs eleksir, for sådan en have pige som mig. 

Kommentarer

 1. Hej Eva.Det var da godt nok mange løg du har købt...................men det bliver da et helt forrygende syn når de blomstre.
  Godt det ikke er mig der skal lægge dem.
  Har selv lige været i Bilka og købt lidt flere løg......................kunne da ikke gå forbi dem til den latterlige pris.
  Jeg har jo lige renoveret tre værelser i her hos mig..................og bla. fået sat alle mine havebøger og magasiner overskuligtå nu kan jeg også rigtig fordybe mig i dem her i vinter.
  Rigtig god aften Knus Jette
  S

  SvarSlet
  Svar
  1. kære Jette
   Du lyder som en sand artsfælle. ;) Og nye havebøger og magasiner er jo altid skøn underholdning for sådan nogle som os.
   Fortsat rigtig god uge, - lad os håbe frosten ikke kommer før i næste måned.
   kh
   Eva

   Slet
 2. Hej Eva.... Jeg har også lagt en hel del løg.. har dog ikke talt dem..... Jeg var heldig, at Jem & Fix solgt ud til 5 kr pr. pose... Så jeg købte de sidste..... Herligt....

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Susanne
   Det var godt nok billigt. Du er vist en heldig en. Tillykke med købet. Nu er der så bare
   den søde ventetid. :)
   Måske jeg skulle et smut forbi Jem og Fix.

   Slet
 3. Ai, ai for et lekkert blomsterhav det kommer til å bli hos deg til våren. Jeg setter også løker like inntil frosten kommer. Har satt tulipanløker i desember også jeg. Det har gått bra:)
  Ha det godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer at lægge løg til frosten går i jorden, - det allerførste år vi boede her, måtte jeg ty til spaden, for der var lidt frost i jorden, men de kom fint op allesammen alligevel.

   Slet
 4. Hej Eva..du er bestemt ikke den eneste der lægger løg så sent. Her er jeg slet ikke begyndt endnu :0) Jeg håber på en dag med sol, så kommer mine i jorden. Desværre har vores Bilka ikke god en blomsterafdeling, så her har løgene været udsolgt længe.
  Det er måske meget godt ellers havde jeg bestemt ikke kunnet styre mig.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Linda.
   Så længe det er lyst og det ikke regner, - og jeg altså har nogenlunde fornuftigt tøj på elsker jeg at tusse rundt i haven. Men der er jo også meget der skal gøres inden vinter. Håber jeg kan nå at feje lidt nålegran op til mine rhodoer. Der er nogle her i nærheden, som bare smider det ud. Og rhododendronerne elsker det jo.
   Jeg har lidt narcisser til gode mht løglægning. Synes de er så taknemmelige, og så kan jeg godt lide at man bare kan plukke løs i foråret.
   Håber du får lidt sol så du snart kan komme i haven og få løgene rettidigt i jorden.
   kh
   Eva

   Slet
 5. haha,,,nej søde Eva, du er ikke den eneste, der lader sig friste...

  Jeg troede faktisk at jeg var færdig med at lægge løg for i år (500-600 stk)...men så kom jeg jo lige forbi blomsterverden.dk her til aften...så nu kommer der 200 løg med posten en af dagene...
  Manden griner af mig; han har forlængst fundet ud af, at jeg har det med blomsterløg, som narkomaner har det med narko... *G*

  SvarSlet
  Svar
  1. Esther, det er ikke fair at smitte mig igen, nu troede jeg lige min afhængighed var aftagende. ;)
   Glæder mig til at se din have til foråret.
   kh
   Eva

   Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle