lørdag den 1. november 2014

Skønhed og Forfald

Skønhed og forfald i haven. Nok mest det sidste ;) - men det er jo tiden. De har lovet 18 grader og sol - og så i november. Fantastisk. Skal dog også hygge med familien og gæster her i weekenden, - måske får vi tid til at gå tur og samle ind til juledekorationer? Vil så gerne i skoven.

Hav en skøn weekend og herlig Halloween!
Se evt. årets skønneste halloween fotos her! 

19 kommentarer:

 1. Hvem siger efteråret ikke er smukt?! Fortsat god weekend:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så smukt Bente, men også lidt trist, nu alle blade drysser til jorden. Jeg har klippet meget i mine bede ned for at få løg i jorden, ellers er det en helt umulig opgave. Så bliver haven jo så bar! og kun det stedsegrønne og træer står tilbage. Jeg kan nu bedst lide når der er noget i blomst. Og der er da lidt, men det er ikke nu min have er allerflottest. For kort tid siden spillede det med flammende farver og georginer og det hele. Men det er jo tid, hvis jeg skal have alle de løg i jorden jeg gerne vil. Men jo... selvfølgelig ELSKER jeg skønheden i årstidens farvepragt. Hvem kan ikke lide det smukke løv vi har lige nu? ;)

   Slet
 2. Det må nu være lidt trist den dag, dit smukke japanske ahorntræ mister sine flotte blade.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marie
   Jo, en smule er det da. Men jeg nyder faktisk også lidt den pause det giver, så har jeg en masse gøremål som jeg har udsat i sommer, som fx at male entre, paneler og lignende. Det skal jo også passes. :)
   Jeg plejer at hygge med at pakke træet lidt ind, så det er beskyttet når der kommer hård frost. Venter lidt med det, men det ser nogenlunde sådan ud:
   http://evigglade.blogspot.dk/2011/11/frostsikre-trer.html

   kh
   Eva

   Slet
 3. Efteråret er ikke min ynglings tid, vist er det smukt..men med udsigt til bar jord og måneder med kulde og mørke så kan det godt føles lidt modløst. Heldigvis har efteråret været mildt i år og vi har kunnet nyde vores haver i meget længere tid end plejer, dermed er der ikke så længe til foråret :o) som jeg elsker.
  Dagen i dag og de høje varmegrader skal i dag bruges hos mig til at lægge løg og plante 3 nye roser.
  Rigtig god weekend til dig og din familie :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Linda
   Nye roser, hvilken luksus. Det er da skønt at tænke på hvor smukke de bliver til sommer. Har også lige fået 4 roser forærende. De er plantet i dyybe huller og vandet godt og grundigt. Vil forkæle dem ekstra til foråret. Så kan man læne sig tilbage og glæde sig til floret. ;)

   kh
   Eva

   Slet
 4. Man kan da ikke andet end holde af efteråret når man ser dine smukke billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have søde Ulla. Dejligt at hygge sig med at fotografere nu der ikke er såååå langt igen i haven.

   Slet
 5. Kære Eva, der er så smukt i din efterårsfarve. Jeg holder utrolig meget af efteråret og er parat til en pause indendøre, når jeg vel at mærke har lagt de forårsløg og sået noget græs :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har også sået lidt græs, og eftersået, der hvor trampolinen stod i min søns have. Han er nu vokset fra den, og der er en hel ny del af haven, som jeg lige skal overveje hvad der skal ske med. Drømmer om alt muligt, - så der skal lige luges lidt ud i det før det kan realiseres. ;)

   Slet
 6. Efteråret er en dejlig tid med de smukke farver på træer og buske :-) - Bare ikke vinteren bliver lang og kold.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg ikke den gør, Var så glad at der ikke var så meget sne sidste år. Det gør arbejdslivet meget nemmere. Når man som jeg har over til time til arbejdet i forvejen.

   Slet
 7. Godaften Eva.Vidunderlige billeder fra din have.....................og din acer er bare SÅ smuk.
  Skal også altid lige vende mig til det tidlige mørke og de bare træer.
  Men også dejligt med tid indenfor med levende lys og en god bog og gang i brændeovnen.Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh brændeovn, - du er en heldig kvinde Jette. Det drømmer jeg stadig om, men vi har ikke rigtig plads til det. Desværre. Du må nyde det foran brændeovnen for mig. Kan levende se dig med en dejlig havebog. ;)
   kh
   Eva

   Slet
 8. Efteråret et smukt, måske min favorit rent lyssætningsmæssigt, men så absolut også starten på den følelse at melankoli og nedstemthed jeg føler indtil solens varme igen kan nydes i ansigtet. Dine billeder er smukke og har et varmt budskab, lige hvad der skal til for at udsætte det uundgåelige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Henrik
   Min "frankofile" haveven. :) Går det godt derovre? Jeg glæder mig så meget til at se billeder fra din have når det kommer i vækst, og huset nærmer sig det du drømmer om dag for dag.
   Alle de bedste ønsker til dig og familien
   kh
   Eva

   Slet
 9. Hej.
  Ja der findes så mange smukke nuancer i efteråret.
  Selvom tingene er i forfald kan man når man ser efter at de nye skud jo allerede er dannet
  til et nyt fantastisk år.
  smukke billeder du har lagt ud.

  hilsen Bente Busk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente,
   Tak skal du have. Det med farverne må jeg give dig ret i. Godt nok er mange blade faldet til jorden, men jeg nyder det lige til det allersidste. I dag så jeg en overvældende have hos Danica i Lyngby. De har hele to smukke atriumhaver, med vandbassiner, højbede med boblebuksbom og Acer spredt i forskellige gule og røde nuancer.Billedskønt. Men det kan du sikkert levende forestille dig!

   Rigtig god aften ønskes du herfra

   kh
   Eva

   Slet
 10. Smil, jeg udgav selv et indlæg med den titel i sidste uge og så det også et andet sted, men det er jo virkelig også sigende for årstiden! Smukke billeder.

  KH Lisbet

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...