Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Superflot rose og stilleben. din jernblomst er vidunderlig dekorativ med sit patina. God lørdag.
SvarSletTak skal du have Tina. Og rigtig god aften til dig også!
Sletkh
Eva
Que rosas lindas!
SvarSletFeliz final de semana!
Patricia ;)
SletObrigado pelo seu cumprimento doce e bom fim de semana para você também
abraço
Eva - See more at: http://evigglade.blogspot.dk/2014/12/velkommen-december.html?showComment=1417886891957#c4000797272653619813
Hvor er det et fint stilleben, men de ka jo det der de to i paradehuset - vaserne er helt vildt skønne:-)
SvarSletDin jernblomst er superflot - med rust og hele molevitten.
Ha det godt:))
Ja, jeg elsker også at komme i Paradehuset. De to herrer har i den grad styr på deres styling, så det er altid en fornøjelse. ;)
SletGodaften Eva.Tænker stadig tilbage til den dejlige dag vi havde til Bondens marked på
SvarSletGisselfeld i september.
Men har nydt dine dejlige billeder fra julemarkedet dernede fra.
Rigtig god weekend til dig Knus Jette
Jeg må huske bondens marked til næste år. Tak for tippet.
SletGod weekend til dig også Jette
Knus
Eva