mandag den 5. januar 2015

Forårslængsel

Jeg sukker efter lyset og haven nu. Så meget at jeg var nødt til at nyde lidt af de gode solstråler idag, og fik revet lidt blade sammen. Flere af vores buske og træer er først blevet brune 1ste juledag, og nu røg nogle af bladene til jords. Men det gør jo ikke noget, - for så var der lidt at gøre derude. :)


Hulrodet laerkespore

Hulrodet lærkespore fra haven. Jeg var så heldig at falde over et sted, hvor de gror vildt.
Så denne lille knold kom med hjem og bor nu i haven. Den er bare så smuk.
Glæder mig til den kommer - selv om der nok er nogle måneder til.


19 kommentarer:

 1. Ja, det var skønt vejr i går, hvor jeg fik fjernet en del ukrudt! Det bliver skønt, når det bliver forår, men vi må vist have lidt tålmodighed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt. Selvom det kan være en lidt råkold fornøjelse Susanne! ;)

   Slet
 2. Hej Eva.Først en stor tak for min Fiskars.................dejligt at se den uden for døren.
  Var også en tur i haven i går i det smukke vejr.
  Fik fejet og vasket af ved dørene og fliserne................det trængt efter sneen og godt med regn.Lidt nye blomster kom der også til..................det pyntede.
  Og du kan tro at jeg også længes efter foråret og lyset...................men vi må være tålmodige.
  Rigtig god dag til dig Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber ikke du får brug for din Fiskars foreløbig. Men det er nok bare mig. Jeg skal jo køre til job hver dag. Og det tager i forvejen en time. :)

   Slet
 3. Hej Eva
  Ja vi er vist mange der allerede nu hunger efter forår og gensyn med alle vores skønne planter. Hvor er din hulrodet lærkespore skøn ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også hovedparten af havefolket er gået i armchair-gardening mode. I know I am.

   Slet
 4. Hej Eva, så kan vi sukke i kor, jeg pyntede en af mine bænke i går med perlehyacinter, primula og juleroser, om ikke andet for at bilde mig selv ind, at vi går mod lysere tider og det er jo også sandt, nu har vi to sommer og en vinter foran os, kan jo lige så godt være optimistisk ;-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Her sukkes i hvert fald, for jeg når dårligt at se min have for tiden. Glæder mig til weekenden, så må jeg ud og rode lidt igen. Jeg væbner mig med en god portion optimisme, og håber at vi får forårsstråler og varme tidligt i år. Overvejer seriøst en mistbænk. Jeg har jo ikke noget drivhus, og det kunne jeg ellers godt drømme om lige nu.

   Slet
 5. Du er skam ikke den eneste, der længes.
  Vi var også ude i går, selvom det kun var en halv times tid, men det nød vi i fulde drag, inden vi atter skulle ind og blive helt færdige med bryggerset. Jeg trøster mig ved tanken om, at jeg til februar kan komme i gang med at så de første tomater. Jubii )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt bare en smule, mens solen er på. Når den forsvinder er det alt for koldt for mig. Var nødt til at barikadere mig med Netflix i sofaen for at få varmen igen her til aften. Phhhhew det er råååååkoldt i dag.
   Kan godt forstå du glæder dig til tomater, har også set nogle lækre sorter på bloggene, bl.a. de sorte. Dem ville jeg nu gerne kunne dyrke herhjemme. Men jeg nægter altså at have tomatplanter i stuevinduet. Og drivhus har nok lange udsigter.

   Slet
 6. Hej Eva, ja du ved hvordan jeg har det med vinter, jeg stikker af et par uger og så synes vinteren at være over halvvejs når arbejdet starter igen i januar. Men det er rigtigt man må ud, ud, ud og mærke livet lidt, måske knibe øjnene sammen og forstille sig sommeren, lige der, lige foran. Uh ha det suger i maven, jeg længes sådan. Du har dog en smuk have at længes i.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle vel aldrig være til Frankrig? ;)
   Du kan tro at jeg hænger på og læser med om jeres nye smukke hus og de betagende omgivelser. Og hjertesøen. Suk suk - så smukt at man bliver helt rørt.

   Slet
  2. ;-) Her skinner solen, ingen vind og solen går ned kl 17.15, øv hvor er jeg er jaloux på la zone mediterraneé. Her er vidunderligt.

   Slet
  3. Naaaaajjr altså (lyder nærmest som Kaj og Andrea her). Blir lettere smågrøn som Andrea af at høre om det. :)

   Slet
  4. Midnatsbloggeren slog til - her midt på aftenen. (det kan nærmest kun lade sig gøre fordi her er KULSORT) i dette land. ;)

   Slet
 7. jo tak.... jeg savner også allerede foråret ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis går det den rigtige vej. Stor thumbs up herfra. Og snart har jeg gode nyheder at fortælle. ;) Det glæder jeg mig også rigtig meget til.

   Slet
 8. .... men foråret kommer jo..... lige ommelet..... det ER allerede begyndt så småt - og det går den rigtige vej. Bevar modet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ved godt mod, vi har hygget og slappet af i ferien - og bare været os. Det er nu også smadderhyggeligt når nu min store dreng er på vej til sine teenager år - bliver vi nødt til at nyde ham desto mere. For lige om lidt gider han os nok ikke mere.

   Slet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...