Det vilde look
- JA TAK om jeg må be

MERE AF DET VILDE TAK!

Jeg elsker det vilde og romantiske, jo vildere jo bedre, og jeg elsker især, når floret er lige ved at kamme over. Når nogle synes det ser lidt for vildt ud, - og man får associationer til grøftekanter og markblomster, gamle engelske cottagegardens - og ustyrlig naturlig skønhed. 

Her en buket jeg lavede. Vasen er Holmegaards seneste skud på stammen. Den ønsker jeg mig, for den er nem at lave flotte buketter i. Og den har det der lidt gammelnostalgiske udtryk, som jeg synes er så kønt. Jeg kan også godt lide at man kan se stænglerne på blomsterne.


Glæder mig meget til vi skal lave vilde og romantiske buketter af forårets bo.
Vasen er Old English - fra Holmegaard, designet af Claus Dalby.

Kommentarer

 1. Så flott bukett du har laget, Eva! Jeg elsker også det overdådige! Jeg håper jeg kan få hagen min til å bli så frodig at jeg kan lage store flotte buketter! Ha en fin vårhelg! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Anne-Kristin

   Slet
 2. Åhhh så vacker bukett! Helt underbar...
  Ha en skön helg!
  Kram Titti

  SvarSlet
 3. Det er en skøøøn buket du har lavet, Eva og ja vasen den ønsker jeg mig også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men det er jo fiiine sager. Så kan der nok lige squueeeezzees en vase mere ind i det bette skab.

   Slet
 4. Kære Eva Skøn buket, kommer til at længes efter sommeren :-) kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må glæde os over de små fine i haven lige nu. Fik Dorthea liljer i fjor. Dem er jeg ret fjollede med. Håber de breder sig ad åre. De er så flotte lige nu.

   Slet
 5. Lækker buket, Eva. Skønne afskårne, du har valgt!
  Kh.

  SvarSlet
 6. En smækker-lækker buket!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja - det er en en rigtig tøse buket. :) Just how we like it.

   Slet
 7. Hvis livet ikke skal være vildt, romantisk og overdådigt, så ved jeg ikke hvornår det skal være det. Vi har kun et liv, alt går ikke altid som vi ønsker det, men vi kan vælge en stor del selv. At være vild og romantisk er gratis, at være overdådige over for sig selv og andre, behøver ikke at handle om penge. Gå ud og pluk en overdådigt vild og romantisk buket fra grøftekanten til en du holder af eller dig selv. Vær vild, romantisk og overdådige over for andre og du får tifold igen, så Eva, intet kan være for meget, livet og buketterne må godt kamme over indimellem, så mærkes livet :-), alt andet bliver så farveløst. Nå.....en lille filosofisk overdådig tanke og buket herfra, kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg giver dig så evigt ret Margit. Glæder mig til blomsterne i skoven og grøftekanterne er tilbage også. Det er altid skønt at komme hjem med lidt når man har luftet vovsen.

   Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle