Sommerfugle i maven

I dag har jeg en hel masse sommerfugle i maven. For netop i dag udkommer min bog om ♥ Haveelskernes Haver ♥. Tag godt imod den!Kommentarer

 1. Hej Eva

  Glæd dig over at du har fået udgivet sådan en smuk bog, jeg glæder mig til at læse den. Du skal ikke være nervøs, for du har blik for de gode billeder - så det bliver helt sikkert et hit.

  Havehilsner Maria

  SvarSlet
 2. Anonym3/26/2015

  Congratulations, Eva!

  With love, Gerry

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you very much Gerry
   Best gardenwishes
   Eva

   Slet
 3. Smuk, smuk bog, jeg har allerede blad'ret den igennem, senere bliver der tid til fordybelse. Tillykke med det flotte resultat

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Sussi
   Det glæder mig at høre
   Kærligst Eva

   Slet
 4. Tillykke Eva, jeg glæder mig til at få fingrene i den :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for den søde hilsen

   Slet
 5. Hej Eva.Stort tillykke med din nye bog.................er sikker på at den nok skal blive godt solgt.
  For alle dine smukke billeder er bare helt unikke
  Så nu står den på min ønskeseddel-
  .Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Jette
   Kærligst
   Eva

   Slet
 6. Kære Eva Stort tillykke med bogen, har bestilt den hos Saxo. Glæder mig meget til at modtage den. Drømmer om at sidde i orangeriet og læse i den i Påskeferien. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder hyggeligt Tina
   Tak fordi dine søde ord
   Kærligst Eva

   Slet
 7. Tillykke med udgivelsen :)

  SvarSlet
 8. Kære Eva, tillykke med "barnet", jeg glæder mig til at læse den og ville ønske jeg kunne nu, you know :-S. Men jeg vender frygtelig tilbage og hapser den :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Margit. Rigtig God fornøjelse
   Kh Eva

   Slet
 9. Nå da da Eva. Så må jeg hellere bevæge mig ned til den nærmeste boghandel og efterspørge barnet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nette, håber du vil nyde gensynet af nogle af haverne. Og finde inspiration til at se nye også.
   Kærligst Eva

   Slet
 10. Kære Eva, tillykke med udgivelsen, jeg glæder mig til at læse den:-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Lisbeth. Rigtigt god fornøjelse. ;) og god påske Ønskes du herfra

   Slet
 11. Stort tillykke med udgivelsen af din bog. Kan godt forstå, at du har sommerfugle i maven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente og god påske til dig i haven

   Slet
 12. Grattis! Den boken ska jag kolla efter...
  Ha en skön kväll!
  Kram Titti

  SvarSlet
  Svar
  1. Tack for din søde hilsen Titti
   Og rigtig god påske
   Kram Eva

   Slet
 13. Kæreste Eva.

  Hjertelig tillykke med din første bogudgivelse, Eva. Og hvilken bogudgivelse:o) Jeg er meget meget begejstret for "Haveelskernes Haver" som jeg nu har haft et par dage til at nyde, nærstudere og virkelig frydes over.

  Som du ved, har jeg altid elsket dine billeder og sat utrolig stor pris på deres dramatiske, sensuelle og intense udtryk. Jeg kan slet ikke få armene ned af henrykkelse over, at jeg nu har en HEL bog med disse vidunderlige og meget personlige billeder.

  Eva, du har begået en rigtig "Feel good" bog, hvor du tager os med på besøg i en masse inspirerende og smukke haver, der alle har den fællesnævner, at de er lidt til the wild side. John og jeg er meget meget stolte og beærede over, at du fandt vores have værdig til at også at komme med i din bog, som beskriver nogle ypperlige danske haveperler, som alle er fyldt med ånd, sjæl og stemning.

  Din bog er udover at være rendyrket æstetik, også en yderst inpsirerende bog, som har utroligt fine og yderst rammende beskrivelser af havernes design, indretning og stemninger. Det intense udtryk, du har i dit billed-sprog fortsætter i fineste stil i dit skriftsprog.

  Som ekstra bonus giver du dine læsere gode ideer og forslag til besøgshaver samt Bed and Breakfast for gardenlovers. Hvis man sværmer for den vilde, naturlige og stemningsmættede havestil, er denne bog absolut et MUST til bogsamlingen. Du byder på noget forfriskende nyt og anderledes. Grafikken er smuk og alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale alle at læse/købe denne bog. Den er en stor sanselig oplevelse. Jeg nyder, at der er repræsenteret forskellige tidspunkter på haveåret i din bog. Det giver ekstra krydderi og endnu mere pirring til fantasien og sanserne.

  Eva, du kan være meget meget stolt.

  Kæmpe tillykkeknus og en stor tak fra os i Det Blå Hus her i bakkerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Jytte
   Jeg ved slet ikke hvordan jeg kan takke dig og John nok for at ville være med til mit bogeventyr, som jeg må sige har været en helt fantastisk rejse rundt i de dejligste haver. Jeg håber at jeg igen kommer til jeres dejlige hus i bakkerne, og at jeg en dag vil se æblerne og rønnen, samt de mange andre dejlige haveoplevelser som jeres helt vidunderlige plet indbyder til at nyde. I har et af landets allermest charmerende pirrende og overvældende haver. Den blomstring og sans for skønhed Jeres smukke smukke have byder på gennem hele året, er overvældende. Og jeres store gæstfrihed ligeså. Tak igen for al jeres støtte med bogen og for jeres venskab. Håber vi ses igen i 2015.

   Kærligst Eva

   Og rigtig god påske til jer alle tre :)

   Slet
  2. Kæreste Eva.

   Det er sørme os, der takker. Vi er kommet i meget fornemt og ypperligt selskab i din dejlige bog, og vi er taknemlige og stolte over, at du har fundet vores have værdig, til at være een af perlerne i din perlekæde af sjælfulde og charmerende haver.

   Vi håber også, at se dig her i bakkerne igen. Haven og miljøet omkring, skifter jo totalt karakter året rundt. Jeg kunne godt forestille mig, at senommeren/efteråret ville tiltale dig. Så ville du rigtig kunne lege med lys, skygger og stemninger med dit magiske kamera.Det gyldne sensommerlys ER noget helt specielt.

   Tusind tak for alle dine søde og rosende ord. Vi gemmer hvert eneste af dine ord i hjertet. Tusind tak for DIT venskab. Tænk om vi boede dør om dør. Vi kunne lave en "Creative Taskforce":o)

   Så jo også haven fra Møn, du portræterer i bogen, i "Danmarks dejligste have".......og jeg var dånefærdig af begejstring. Måtte virkelig bøje mig i dybt i støvet for de to herrer.

   Rigtig god påske til dig og dine kære. Og igen....tusind tak for alle dine gode ord.

   Kys og kram

   Slet
 14. Efter veloverstået "barsel" håber jeg virkelig, at du tager dig tid til at hvile på laurbærrene og nyde en skøn skøn påske med dine kære.

  Flere knus og de bedste ønsker om en rigtig dejlig påske til hele familien.

  Påskehønen i Flade Bakker

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak igen kære Jytte.
   Det er da godt at man skal på arbejde, for det er da slet ikke havevejr.
   Det har vi vist tilgode lidt endnu.
   Pas nu på du ikke fryser rumpetten af derude i bakkerne. Det har sneet herovre idag.

   knus
   Eva

   Slet
  2. Hej igen.

   Jeg har måttet kastehåndklædet i ringen. Idag er vejret simpelthen for menneskefjendsk til havearbejde. Man kan ikke arbejde sig til varmen, selvom polarudstyr og lange underbukser ER påmonteret. Det stormer og vinden er så isnende kold, at den gør helt ondt.

   Påskeknus og kærlige tanker

   Slet
 15. Hej Eva
  Det er en super lækker og fin bog du har udgivet. Billedsiden bliver nærlæst mange gange fremover, der er mange detaljer, der først kommer lidt efter lidt og du har været på visit i mange skønne og meget forskellige haver!
  Tillykke med den - hilsen Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Pia. Det glæder mig der er stof til nærkig og læsning.
   Rigtig god påske ønskes du herfra

   kærlige havehilsner
   Eva

   Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle