Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Hos mig blommar den också i backen upp till kolonin bland alla vitsippor och blåsippor det är såå vackert jag njuter
SvarSletHa en fin vecka
Kram Meta
Ja, vi får njuta av alla forårets gaver. Du må også have en god uge META. ;)
Sletkram
Eva
SÅ heldige dere er som har litt vår i gang allerede:) Takk for at du lar oss få ta en del av det:)
SvarSletDet var da så lidt. Du er meget velkommen LInda.
Sletbedste hilsen
Eva
Hvor kan jeg få kjøpt din bok?
SvarSletSå at man i Norge kan købe HAVEELSKERNES HAVER via adlibris:
Slethttp://www.adlibris.com/no/sok?q=haveelskernes+haver
A lovely Bouqet!
SvarSletWith love.
Gerry
Thank you very much Gerry. We must enjoy the pleasures of life. Flowers must be one of the greatest ;)
SvarSletLove
Eva