Nyder du livet udendørs

Hvis du gør, forstår jeg det så udemærket. ;)
En sommerhilsen fra min have. 
Kommentarer

 1. Ja, dagene bliver i høj grad nydt! Dejlig buket du har fremtryllet. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina - jeg er jo igang med den helt store Rosenfest som dig, men mine billeder vil ikke downloade...hmmmmm har man mons tro været lidt for aktiv med klik-fingeren? :)

   Slet
  2. Ja - det kan tænkes man kan jo ikke lade være når man er rendyrket roseholic. ;-)

   Slet
 2. Sjovt jeg gik faktisk i have i dag og tænkte på at det er lige nu som i lige nu, at et hele skal nydes. Så det gør jeg selvfølgelig ;-)
  Smuk buket du har lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Jeannett - vi må jo suge til os - både af sol og blomster. Håber du har det godt og at sneglene efterhånden er "aftagende". :)

   Slet
 3. Det er et mærkeligt have år, vi har i år. Imponerende bladvækst, som også er lidt af et problem, men blomsterne lader sig heller ikke holde tilbage, så der er plads til frodige buketter, dine er som altid smukke, vilde og delikate. Rosenfesten er også igang her, nogle siger bare puf og så er det overstået, andre har heldigvis mere ro på, mærkeligt år, er ikke helt som jeg ønsker det. Men årene er jo forskellige og det gælder om at nyde nuet :-), kh Margit

  SvarSlet
 4. Dejlige farver i din buket..... og den ser ud til at matche dine gummirøjsere :-) så fint, man kan jo godt være lidt chic selvom man er i haven

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle