Sensommer getaway
i Gartnerens Anneks?

Drømmer du om en sensommer getaway? 

Det gør jeg. Blot en weekend eller et par overnatninger, må bare være fantastisk.
Forrige weekend var jeg på besøg hos Paradehuset - orangeriet på Gisselfeld ved Næstved, et af de smukkeste steder på Sjælland. 

Forestil dig blot at du kan gå tur i parken, og vågne op til al den skønhed som denne historiske getaway byder på. Det gamle slot, søen hvor HC Andersen siges at have været inspireret til eventyret 'Den grimme ælling', - og det helt vildt smukke Paradehus, som jeg forundres over gang på gang, altid har noget nyt og lækkert at blive inspireret af. Det forvaltes af Stig Lauritsen og Greg Kobett, - to kyndige herrer, der nok ved hvad god smag er! Det er simpelthen bare øjenguf for en glad haveelsker som mig. Og jeg lader mig gerne friste i butikken.

Man kunne da sagtens snuppe en romantisk overnatning i Gartnerens Anneks, som jeg har forespurgt til, og som er stilfuldt og hyggeligt indrettet. Morgenmaden indtages i Orangeriet. Du finder mere information om stedet på http://www.paradehuset.dk/

Jeg tror jeg skal se om min kære mand ikke kunne fristes til at forkæle mig med en weekend i disse pragtfulde rammer, - her ud på sensommeren. Jeg har nemlig MEGET snart fødselsdag.

Jeg skal nok lægge flere billeder ud fra vores besøg inden længe, hvis du vil se mere.
Selve stedet er ikke mere end en god halv times kørsel fra hvor vi bor, og man føler nærmest at man har været i en hel anden verden når man er fyldt op af alle de smukke billeder fra dette sted.
Som haveelsker eller nogle fortrækker at kalde det gardenlover, - kan man kun med rette finde sig perfekt til mode - når man kommer til Gisselfeld.


Haven

Den gamle smukke gartnerbolig


Stilleben foran Paradehuset

Romantisk bænk, som kan få enhver piges hjerte til at smelte

Det flotte Paradehuset set udefra

Orangeriet her med sukkulenter og kaktus

Voldgaven - et prægtigt syn
Her er et billede taget inde i Gartnerens Anneks, som vi fik lov at se.

Kommentarer

 1. åh Eva det ser bare så lækkert og fantastisk ud! Et besøg har længe stået på ønskelisten. Indtil da vidunderligt med billeder. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. kære Tina
   Du må se at komme af sted. Jeg kan garantere dig at du bliver forelsket i Gisselfeld. Det er bare så utroligt smukt.

   kh
   Eva

   Slet
 2. Åh ja! Åh ja! Afsted med jer og det kan kun gå for langsomt! Jeg har skrevet det før, og gør det igen-igen.... Gisselfeld står langt oppe på min besøgsliste og nu skal det altså snart være. Anede dog ikke at man også kan overnatte på dette pragtfulde sted... så ja! AFSTED MED JER! Glæder mig til at se fotoreferat fra turen. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også noget at det skønneste på øen Jette.
   kh
   Eva

   Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle