Sikke et vejr

Den lidt kedelige dag rent vejrmæssigt kræver vist et par minder fra sommeren der gik. 

Lige nu savner jeg at bare gå ud og plukke ind

Sidde på terrassen i en solstråle

Binde impulsive improviserede buketter - nårsomhelst det falder mig indMANGLER DU INSPIRATION ELLER BARE HYGGELÆSNING?

Så er du velkommen til at kigge rundt på bloggen her, eller på Instagram,
hvor jeg er mest aktiv / på Facebook eller på mine Pinterest boards lige her!

Hvis du forresten, skulle gå hen og få lyst til lidt armchair gardening, 
der der jo masser af gode havebøger lige nu. 


Knus til dig - og rigtig god uge
Eva
Kommentarer

 1. Kære Eva, ja hvem der bare kunne gå ud og plukke i haven af blomsterne, de få der er nænner jeg ikke at klippe. Mon ikke du trods alt kan sidde og nyde din have fra stuen eller den overdækkede terrasse. Den må havde været skøn i disse lune dage i weekenden. Sad også og kiggede på sommer og forårsfoto, sikke et lys der er på den tid af året. Uha jeg længes efter bedre tider.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
 2. Jeg var på bogmesse i weekenden :)
  Håber det skrider fremad med B&B så vi kan komme overog overnatte i jeres lækre franske hybel. Det er så lækkert et projekt. Har du egentlig sat plataner? Det bliver uanset hvad fantastisk og gennemførtt på den fede måde.
  Her mangler jeg at lægge tulipaner - må håbe på godt vejr i weekenden

  Knus
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva, Sat paltaner sådan ja og nej, de er købt og leveret 5-6 meter høje, men ikke kommet i jorden endnu...Skal nok skynde mig med B&B.
   Henrik

   Slet
 3. Kære Eva Jeg forbereder åben julehave, skønt det virker mest som en september måned med de temperaturer vi har haft. Men mon ikke julestemningen dukker op? Der skal også lidt kolde dage til hvor vi kan sidde og kigge i din dejlige havebog. Jeg er især superglad for dine sidste sider i bogen med ideer til planter! En rigtig god kombi. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. kære Tina

   Holder du åben julehave? Det lyder spændende :) Dooo tell - kære Tina

   Synes det er blevet lidt koldere i løbet af dagen i dag.

   Jeg bliver meget glad når du og andre der har købt bogen også er glade. Tak for det. :)

   I år er der ikke så mange billeder som der har været at sortere, tror vist jeg har slappet lidt af med klikfingeren. Så der må være mere tid til armchairgardening. Slet ikke tosset - for sådan nogle som os vel?

   Knus
   Eva

   Slet
  2. Kære Eva Første åbningsdag i lørdags gik rigtig fint. Det var så hyggeligt med en del besøgende. I morgen den 6 december holder jeg åbent igen, så det bliver spændende at se om der kommer ligeså mange.
   Men jeg nyder når mørket falder på så tændes alle lysene, kan ikke konkurrer med Tivoli, men det er lige før ;-) Har ikke kunne dy mig mht lyskæder.
   Armchairgardening skal jeg i gang med efter julehave arrangementet. Jeg har en hel nordside af huset som skal beplantes. Der får jeg brug for inspiration, så der åbnes din bog igen. Du tage lidt revanche klik i det nye år. Knus Tina

   Slet
 4. Lige nu fylder julen så meget for mig, så jeg savner ikke blomsterne endnu, der er jo også stadig enkelte tilbage. Men jeg ved at efter jul går jeg nogle laaange måneder i møde, der kommer jeg til at savne alle blomsterne, men heldigvis her jeg jo din skønne bog, den bliver jeg ikke træt af at kigge i foreløbigt. Jeg er også vild med de sidste sider med plante forsag, jeg kommer heltsikke til at side og drømme med den engang i februar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord om min bog Jeannett ;) de luner i disse triste dage. Vores haveverden er nu altid et dejligt sted at komme - også når det er i et par bøger i årets koldeste måneder.
   Knus
   Eva

   Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle