Det gik vel nok hurtigt

Som tiden dog er fløjet her i juledagene. Nu skal vi allerede til at pakke herlighederne sammen igen. Vi var ude på en lang smuk og frisk gåtur imorges og nu står den på rengøring og nedpakning af de mange fine ting fra træet.  





Kommentarer

  1. Kan se du har fået lidt Claus Dalby julepynt i år; har selv kigget efter de fine små i den skønne grønne farve! Godt nytår til dig og tak for en dejlig bog og nogle smukke billeder her på bloggen.

    SvarSlet
  2. Kære Trine
    Tak for din hilsen. :)
    Det er ikke fra Claus Dalby - de grønne er fra Claus Petersen hos Munkhus.com og de andre fra Søstrene Grene hvor jeg køber lidt hvert år da jeg holder så meget at at pynte med glaspynt på grene fra haven og skoven. 🎄
    Kh
    Eva

    SvarSlet
  3. Ja, det gik godt nok stærkt! Men det er også lidt svært at fastholde julestemningen med sådan en brun jul...synes jeg :-) Så nu gælder det nytåret!
    Hilsen Henrik Havehjerne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det blæser ludt for voldsomt til havearbejde lige nu men en frisk gåtur kan det godt blive til. Du ønskes et godt nytår Henrik
      Kh Eva

      Slet
  4. Ja så kommer tiden hvor det begynder at krible i fingrene. De grønne fingrer... Jeg glæder mig!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kribler allerede her men vejret er lidt for voldsomt til at pusle derude så jeg må tøjle mine lyster med lidt indehygge og nye bøger.
      Vi ser nok alle frem til at kunne komme lidt mere ud :-)
      Kh Eva

      Slet
  5. Kære Eva Du har ret det går bare så hurtigt. December har jeg udnævnt til årets hurtigste måned, skarpt fulgt af maj, juni og juli . :-) Dejligt med et kig til dine fine juleting. Kram Tina

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din hilsen Tina
      Du har ret der er de der speedmåneder og dette er helt klart en af dem. Glæder mig sådan til vi igen kan få løgblomster i alle stuevinduerne. Og de flotte magnoliagrene jeg fik for en uges tid siden er også ved at komme så det er også et af ugens højdepunkter.
      Ønsker dig det bedste nye år Tina
      Kh
      Eva

      Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære opslag fra denne blog

Det smukkeste træ i haven...lige nu

Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset

Espalier - i den naturlige stil.