En stille og rolig kop og fuld blæs på armchairgardening

Håber du også har en stak gode bøger og havebøger til en iskold aften som i aften. Dejligt med nye bøger men det er også skønt med gensyn af de gamle. 
Her er det et lille hyacint stilleben i stuen

Kommentarer

 1. Åh... jeg kan næsten dufte dem, de er skønne.

  Her bladres mest i bøger, en enkelt roman får mere opmærksomhed og strikketøjet skal jo også motioneres... Hurra for januar og vinterhi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Her er også gang i håndarbejdet. Man skulle næsten tro at jeg var blevet inficeret af en vild symaskine. Sjovt - for jeg har ikke syet i 20 år.
   Det er godt at bruge sine hænder.
   Kh
   Eva

   Slet
 2. Härligt det är med hyacinter men här är de på sluttampen och vårblommorna börjar smyga sig in. Böcker har jag inga nya just nu men jag har fullt upp med att tömma lägenheten och begravning. vi får hoppas jag får lite läslust sen. Det är fortfarande kallt och vinter så....
  Ha det gott i slutet av veckan
  Kram Meta

  SvarSlet
 3. Tak for den søde hilsen Meta. Du får säkert lyst til sånt när farfar begravningen är gået godt og solenscstråler igen titter fram.
  Knus til jer og familien

  SvarSlet
 4. Hej Eva.
  Uhm, det er lige før det dufter helt her hjem til mig.
  Jeg bruger også rigtig meget tid på armchairgardening her om vinteren.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 5. Ja jeg har lige lånt din bog Haveelskernes haver på biblioteket, så jeg er godt forsynet. (Bliver nu nok nødt til at købe den - den skal der kigges i mange gange). Havehilsen Hanne fra Kalvehave

  SvarSlet
 6. Ja det er tiden for å tenke hage nå, og for å hente inspirasjon på blogger og hagebøker er deilig å lese på denne tiden. :-) Og, egentlig går det nesten alt for raskt mot vår...
  Ha en fin helg.

  SvarSlet
 7. Ja det er jo tider som denne hvor din bog er aller bedt, min udgave ligger fremme herhjemme, og den får meget ros fra besøgende der kommer forbi.

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle