Fuld blæs på mirabel drivning - og lidt om at passe på kysterneJeg vil blot takke Sussi for at minde mig om at tager du mirabelgrene ind nu har du smukke blomstrende grene om en uge. Nu er de ikke sprunget ud - så I må liiiiiige leve med et billede fra arkivet, hvis der skulle være nogen der ikke husker hvordan mirabellegrene i blomst ser ud.
Nu venter jeg - og håber de snart puffer ud og sætter humøret i vejret her i stuen.

Kommentarer

 1. Tak for de søde ord..... og hvor er det en skam med venstres ideer om liberalisering af bebyggelsesretten på vores strande, jeg tror at vi alle sammen har en ide om hvad pengebegær og gyldnedrømmeomturistindtægter vil betyde for den ubetalelige mulighed vi alle har for at nyde vores strande, uden at skulle kravle over DEM DER HAR BETALT's plankeværker.... godt jeg fik lidt luft :-) :-) måske fremgår det at jeg ikke ligefrem er venstre"mand", men pyt med det

  SvarSlet
  Svar
  1. Smukt formuleret Sussi.
   Tak for din hilsen og rigtig god weekend

   Knus
   Eva

   Slet
 2. Så smukt med lidt mirabelle grene. Jeg har taget lidt forsythia grene ind i dag, så er foråret startet.
  Min mands morfar var fisker I Faxeladeplads, der lå et pensionat ved siden af hans villa. De forsøgte at forbyde andre end gæsterne at få adgang til stranden, de hegnede området ind. Så blev han gal og skrev til den daværende regering med budskabet om, at alle skulle have ret til Danmarks strand og kyster.
  Det var engang i 1930 tallet. I følge historien blev det til at alle i Danmark fik ret til landets kyster. Pensionatets hegn blev revet ned.
  Så det ville være en skam at det blev lavet om. Knus Tina

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

En tur til Tadre mølle

I paradis