Jubiii Tanten er på Instagram

Juubiii - Tante Grøn er kommet på Instagram. Det glæder jeg mig personligt helt utroligt over. Kig med på tantegroenshave. Flowerstyling Iben Riis. Foto taget af Margit Bruun. 


 

Kommentarer

 1. Kære Eva Det var en så dejlig nyhed at få, som jeg skrev til hende . Nu bliver Insta mere farverig og mindre kedelig. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Tina - den dejligste og mest hjertevarme blomsterpige er iblandt os og poster dejlige fotos fra den smukke have

   Slet
 2. Er det en åben profil... Jeg kan ikke finde den

  SvarSlet
  Svar
  1. The day we all have been waiting for is finally here. 🌸🙏🌻🌺🌷🌱 The lovely Aunt Green aka Tante Grøn - formally also known under her author name Jytte Aggerholm Justesen has joined us here at Instagram. Be sure to follow @TANTEGROENSHAVE 🌸#gardening #garden #syrenprinsen #tantegrønshave #haveliv #trädgård #tuineren #tuin #jardin #giardini #auntgreen #hage #have. WARM WELCOME 😜😘 the fab flowerstyling artist is @frkiberis @ibenriis_ 📷 by Margit Bruun

   Slet
 3. Søde Eva.

  Jeg bliver meget rørt, over at møde sådan en hjælpsomhed og betænksomhed, som du her udviser overfor mig. Tusind tusind tak.
  Guderne skal vide, at rejsen fra Juratiden og til Instagram 2016 har været både lang og besværlig. Men NU har jeg kastet mig ud i de sociale medier.....og har et par små blafrende sommerfugle i maven.

  Jeg bliver helt varm om hjertet, når jeg ser de mange blomster fra min elskede have på billedet. Tænk billedet er taget, så sent som på den sidste dag i oktober. Det var et forrygende flot efterår, vi blev velsignet med i 2015. Så farve- og blomsterrig.

  Billedet er taget af Margit Bruun fra Bruuns have, mens jeg kravlede ind i hendes flammende smukke efterårsbøgehæk. Jeg har det med at gemme mig bag blomster og i hække. Planter har altid været mit værn her i livet.

  Stylingen fra gammel krage til blomsterdiva, har den talentfulde og eventyrligt dygtige stylist Iben Riis stået for. Det er ufatteligt, hvad hun kan udrette med en vinkelsliber, en båndpudser,en spand spartelmasse,en håndfuld kit og en stor make-up-box med tryllesager i.

  Kys og kram og endnu engang stor tak

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh søde Jytte - det var da så lidt. Til stor glæde for os alle i Blogland og på instagram. Endnu en gang hjertelig velkommen kære. Vi glæder os til at følge dig og John i jeres smukke have.
   Hvis nogle er i tvivl om hvad Tante Grøns brugernavn er på instagram er det: TANTEGROENSHAVE

   Slet
  2. Kære Tante Grøn og Eva.Måske jeg vil overveje instagram for at opleve smukke billeder fra begge jeres skønne haver.Er bare vild med skønne Tante Grøn indhyllet i masser af dejlige blomster.
   Rigtig god aften til jer begge Knus Jette

   Slet
  3. Kære Jette.

   Det ville da være skønt, om du også kom på Instagram. Hvis jeg kan lære at bruge mediet, kan ALLE lære det. Jeg er bestemt ikke stiv i teknik og logik.

   Du skulle prøve at få dig en Iben Riis styling. Det er den ultimative selvforkælelse / mental wellness. Iben er SÅ dygtig, når hun svinger tryllestaven:o)

   Knus fra Nordmors i høj solskin

   Slet
 4. Dejlig nyhed jeg vil da straks ind og følge.
  Nu er jeg så spændt på om søde Jytte så skriver lige så mange ord til hver billed som hun ofte gør i hendes kommentarer ;-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt.
   Smukke islygter forresten

   Slet
 5. Juhuuu, jeg håber at hun vil være rigtig flittig den kære tante. Tak for oplysningen.
  p.s. jeg elsker iøvrigt også dine billeder på instagram :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i kige måde kære Sussi

   Slet
 6. Sikken service-info - hvor er det skønt at høre - desværre er jeg ikke på Instagram, men nu er der jo endnu en god grund til måske at komme det.
  Skønt billede af Tanten, der med blomster over det hele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne da være hyggeligt at snakkes ved der også. :) God uge til dig Ulla.

   knus
   Eva

   Slet
 7. Jeg kaster mig også fluks ind i Tantens instagram profil, det kan kun blive godt, frodigt og hjertevarmt. Dejligt med denne have-instagram-forbruger-info, tak for det eva. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte nok der var andre end mig der blev glade. :)

   Slet
 8. Det er altså så dejligt at vi nu kan finde tanten på insta, det er ikke længe siden jeg søgte men forgæves, men nu er hun en af dem jeg også følger, og glæder mig til at se hvad der kommer til at ske:-)det er i alle tilfælde en herligt og let medie:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - vi har jo vores favoritter. Dejligt Jytte nu er til at tælle iblandt dem på Instagram :)
   knus Anette - og god uge herfra

   Slet
 9. Jaaaa måske man skulle prøve det dersens Instagram. Men så mange steder man kan være med efterhånden. Er blogverden virkelig på vej ned ad bakke. Er vi blevet umoderne ?
  Indtagende og flot komponeret billede nu i øvrigt, profferne kan bare noget.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle