Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Vilken vacker bild på din krokus!!! Härligt att ha hittat hit nu ska jag surfa runt här hos dig!!
SvarSletTak og varmt velkommen 💚
SletHej, din blog er meget hyggelig og du er da helt klart på min læseliste
SvarSletskønne billeder er helt vild med de blå blomster
god påske
Tak - ja mit hjerte banker især for de blå blomster 💙 - en rigtig god påske ønskes du herfra
SletPåskeknus
Hej Eva, endelig en kommune hvor man gør lidt ud af skønheden, så overset når snakken handler om varme hænder, skoler og mad på plejehjem. Skønheden i hverdagen har en utrolig kvalitetspåvirkning af vores liv. just my two cents
SvarSletHenrik
Jeg kan kun give dig ret kære Henrik - de bedste dage er nu dem med lidt skønhed 💚💚😊
SletPåskeknus til dig og familien
Hej Eva.Det er bare noget af det bedste når man besøger en by der er smukt pyntet med dejlige blomster.
SvarSletDet kunne de godt lære lidt af her hos os i Ballerup.
God påske til dig knus Jette
Tusinde tak Jette :) håber du nyder påsken
SletPåskeknus