Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Vakker bukett!
SvarSletEr nok ikke så flink til å plukke inn , har liksom ikke hjerte til det..
Men, nå går jeg ut og plukker:-)
Ha en fortsatt fin dag.
Eirin
Tak Eirin
SletDet er jo også en stor glæde at tage blomsterne ind. Jeg tænker altid at det må være lidt som at få lov at blive udstillet. Jeg nyder dem lige så meget inde som ude. Og om natten, får de lov at stå på vores overdækkede terrasse så de holder længere.
Rigtig god aften!
Eva