torsdag den 30. juni 2011

Grønt er godt for øjnene

Og oh hvor har mine øjne det godt, når jeg kigger ud. Det er så saftigt grønt - jeg kan ikke mindes hvornår det har været SÅ grønt som det er nu. Her er et hurtigt kig på mit piletræ, som jeg jo beskar helt tæt i foråret.


Det står nu superflot og kronen er blevet tættere, som ønsket. Jeg har hængt en lanterne op i træet, det hygger meget om aftenen når den er tændt. I aften er vi bare inde, det er droppet lidt i temperaturen.

Har indsamlet MANGE dræbersnegle i den sidste tid. Det er vist på tide at køre en tur i Bilkas havecenter efter Ferramol. Dyrt, men - det virker. Og forhåbentligt hurtigt.

Jeg har taget 15 buketter ind af studenternellikerne, det her er en af de små, som jeg synes er så nuttet. Man kan overhovedet ikke se at de er væk fra haven, da de er sået hist og pist. Det er virkeligt min favorit buketblomst - lige nu. ;)2 kommentarer:

 1. Ja, det er da rigtig godt for øjnene - hvor er den en fantastisk dejlig og frodig have, du har :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle skønne billeder fra din have. Her er synet knap så kønt. I år er min have blevet næsten ædt op af dræbersnegle (tror de har fået bugt med 7 sommerdahliaer indtil nu) - og roserne er fyldt med lus, selvom jeg har sprøjtet med vand/sulfo og endnu et forsøg med eddike blandet i - uden de bedste resultater! Så er der ret øv, er det!
  Men så er det godt du deler ud af din dejlige have.
  Tak for kigget!
  Stort knus og kram

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...