Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Dejlige underskønne buket og dejlig at mærke din puls igen :-), kh Margit
SvarSletTak kære Margit. Det var da utroligt sødt af dig 😀
SletKære Eva skønt billede af sensommerstemning! Superflot layout du har fået her på bloggen, ser så flot ud! Kh Tina
SvarSletTak kære Tina
SletGodt at gå opdateret lidt. Det var vist også tiltrængt.
Knus
Eva
Vakker bukett i nydelige, samstemte farger.
SvarSletHa en fin september i hagen.
Tak Janna
SletDet behøves ikke være så fancy :) en buket fra gåturen er rigtigt hyggelig synes jeg.
Klem
Bemærkede også det lækre layout, som jeg er vild med, og billedet fra lufteturen sammen med, giver mig en oplevelse af god mad med smag der pirre sanserne:-)
SvarSletTak Anette :)
SvarSlet